Exposities Fotoclub Vleuten

Fotoclub Vleuten exposeert komende maanden op twee locaties in Vleuten, die op steenworp afstand van elkaar liggen. De toegang is gratis en er is koffie/thee verkrijgbaar (tegen betaling). De fotoclub bestaat al meer dan 40 jaar en telt ca. 35 enthousiaste leden uit Vleuten en de wijde omtrek. Ieder houd zich op zijn eigen manier en niveau bezig met fotografie. De fotoclub stimuleert inhoudelijke verdieping en vergroting van technische vaardigheden. Het resultaat hiervan blijft dan ook niet uit, zoals te zien is op de expositie.

Foto’s van en over Vleuten 
Tot 29 december a.s. worden 30 foto’s van en over Vleuten geëxposeerd. In het Wijkservicecentrum, Dorpsplein 1, Vleuten (geopend op ma, wo en vr van 9.00 tot 17.00 uur; di en do van 9.00 tot 20.00 uur).

Hier zijn ook twee vergrotingen te zien van foto’s die op de ansichtkaart “Groeten uit Vleuten” staan, gemaakt door Jurgen van der Hulst en Frouke Ringenoldus. Beide lid van de Fotoclub Vleuten.

Speciale aandacht Voor Herman de Voogdt

Uit het oeuvre van de onlangs overleden medeoprichter en erelid van de fotoclub, Herman de Voogdt, worden opnamen van historische plekken getoond. Herman is zijn hele leven lid en trouw bezoeker geweest van de fotoclub.vleuten

Vrij werk 

In Buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11 te Vleuten hangen ook nog eens 30 foto’s van vrij werk. Dagelijks geopend van 9.00 – 23.00 uur. De Schakel bevindt zich tegenover het wijkservice centrum.

Fotoclub Vleuten

De clubavonden van de Fotoclub Vleuten worden gehouden in de Schakel op maandagavond. Onder de leden zijn mannen en vrouwen van alle leeftijden. Wil je een keertje komen kijken dan ben je van harte welkom. Voor meer informatie kun je kijken op www.fotoclubvleuten.nl. De website is nog volop in ontwikkeling.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *