Win jij volgend jaar met je iPhone foto de IPP-Award?

Posted by Pieter on 15 augustus 2017
Comments are off

Hoewel het jaar nog niet voorbij is zijn op de iPhone Photography Awards (iPPA) wel al de prijzen uitgereikt voor de beste foto’s uit 2017. De iPhone Photography Awards (iPPA) is de belangrijkste prijs van het jaar voor iPhone fotografen. De winnaars van dit jaar werden geselecteerd uit duizenden inzendingen van iPhone fotografen uit de hele wereld. Al deze inzendingen waren verdeeld over verschillende categorieën, 17 in totaal. Er is dus altijd wel een categorie bij waar je eigen voorkeur naar uitgaat. In 2018 zijn er zelfs 18 categorieën om uit te kiezen. De iPPA is de wedstrijd voor iPhone fotografie waar je veel moois voorbij ziet komen. De eerste wedstrijd werd in 2008 georganiseerd.

 

De overall winnaar van 2017 is Sebastiano Tomada, een fotojournalist uit New York die voor verschillende bladen reportages maakt en al verschillende internationale prijzen heeft gewonnen, waaronder een “World Press Photo Award”. Dit geeft wel aan dat het niveau erg hoog is, maar dat mag geen belemmering zijn.

 

Kinderen van Qayyarah (titel winnende foto)
“Kinderen zwerven in de straten in Qayyarah, Irak, in de buurt van het vuur en roken van olieputten, die door de islamitische staatsmiganten (ISIS) in de steek gelaten zijn. 4 november 2016”

 

 

Na de uitreiking is ook direct de inschrijving voor 2018 geopend. Je kan inschrijven tot maart 2018. De deelname is niet gratis en afhankelijk van het aantal foto’s dat je wilt insturen zal er inschrijfgeld betaald moeten worden. Meer informatie hierover staat op de website van de organisatie.

 

 

Related Posts