Natuurfotografen bij Omroep Gelderland

Grote zandverstuivingen, burlende herten, kolkende rivieren; de mooiste natuur vind je in Gelderland. Dat is te zien bij BuitenGewoon, het natuurplatform van Omroep Gelderland. Natuurfotografen kunnen hun mooiste foto’s laten zien in het fotoalbum op de site www.buitengewoon.nl en via Instagram. Kun je nog wat tips gebruiken? Kijk dan op dinsdagavond naar de TV uitzending van BuitenGewoon bij Omroep Gelderland om 17:20.

Het natuurprogramma BuitenGewoon, al 17 jaar een begrip, heeft dit seizoen weer speciale aandacht voor natuurfotografie. Nadat eerder Ruben Smit de kijkers inspireerde tot het maken van mooiere natuurfoto’s nemen nu Johan van der Wielen Harvey van Diek je mee de bossen in, de heide op of laten je je eigen achtertuin anders bekijken door je camera. En of je nu fotografeert met je mobiel of al jarenlang met een spiegelreflex op pad gaat, deze beroepsfotografen inspireren iedereen.

BuitenGewoon is vanaf dinsdag 6 september 2016 weer 15 weken lang te zien bij Omroep Gelderland. Sonja Booms en Twan Teunissen zwerven iedere week door de mooiste natuur van Gelderland. Op zoek naar verborgen plekken, bijzondere dieren en planten. Ze vertellen waar je deze week moet zijn. En laten Gelderlanders aan het woord met een groot hart voor de natuur. Fotografen Johan van der Wielen en Harvey van Diek geven tips om de natuur nog mooier te fotograferen.

Meer informatie via de website van omroep Gelderland

 

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *