Nacht van de Nacht met Johan van der Wielen op 28 oktober

Posted by Pieter on 14 juni 2017
Comments are off

Masterclass nachtfotografie door Johan van der Wielen

Op 28 oktober is het weer “Nacht van de Nacht”. Johan van der Wielen geeft ook dit jaar weer een masterclass nachtfotografie. Zelf ben ik al tweemaal aanwezig geweest tijdens deze masterclass, omdat het steeds op een unieke locatie plaatsvindt. Zo ben ik aanwezig geweest tijdens de masterclass op “Radio Kootwijk” en “Oostvaardersplassen”. Bij elke masterclass leer je weer nieuwe dingen en zijn de foto’s die Johan van der Wielen gebruikt tijdens de masterclass een inspiratie.

 

Normaal gesproken zijn deze gebieden verboden toegang na zonsondergang. Johan van der Wielen heeft geregeld dat er voor de Nacht van de Nacht een uitzondering gemaakt wordt en ook nu weer heeft hij een bijzondere locatie gevonden.

 

Natuur- en nachtfotograaf Johan van der Wielen is al jaren ambassadeur van de Nacht van de Nacht. Hij behoort tot de top van de Nederlandse natuurfotografen en de organisatie van Nacht van de Nacht mag er dan ook trots op zijn dat hij tijdens de Nacht van de Nacht een bijzondere masterclass nachtfotografie organiseert in het auditorium van Fort Vechten. Na de masterclass zal hij, met hulp van enkele nachtfotografen, met de aanwezigen nachtfoto’s maken op het Fort Vechten.

 

Programma:
19:45 Aankomst;
20:00 Start van de masterclass door Johan van der Wielen in het auditorium van het Waterliniemuseum in Fort Vechten.
21:00 Onder leiding van Johan van der Wielen en collega’s op het Fort Vechten nachtfoto’s maken. Tevens is er de mogelijkheid om een lichtjesroute te lopen over het Fort Vechten en om door grote telescopen naar de sterren te kijken.

Tickets zijn €9,50 incl. drankje in het café van het Waterliniemuseum.
Aanmelden kan via Eventgoose

 

 

Activiteit informatie:
Naam: Masterclass nachtfotografie door Johan van der Wielen
Adres: Marsdijk 21
Plaats: Bunnik
Tijd: van 20 uur tot 21 uur
Aanmelden via: Eventgoose
Kosten: 9,50

Organisatie informatie:
Naam: Natuur en Milieufederatie Utrecht
Adres: Hengeveldstraat 29
Plaats: Utrecht

 

 

Related Posts