Doe mee met de 10e internationale Scott Kelby Photowalk op 7 Oktober

Posted by Pieter on 5 september 2017
Comments are off

Op 7 oktober 2017 is er weer de jaarlijkse Scott Kelby Photowalk. Dit jaar wordt deze voor de 10e keer georganiseerd.

 

Scott Kelby is vooral bekend als schrijver van boeken over digitale fotografie, het gebruik van Adobe Photoshop en Adobe Lightroom. Ook dit jaar zijn er in Nederland weer diverse wandelingen, onder leiding van vrijwilligers. De vrijwilligers zijn mensen met fotografische kennis, die op deze manier de leuke plekjes uit hun omgeving willen laten zien. Er zijn ook beroepsfotografen die zich als tourleider inschrijven. De leiders van de wandelingen kiezen een foto van een van de deelnemers uit die vervolgens mee doet bij de internationale wedstrijd. Uiteindelijk wordt er uit alle wereldwijde inzendingen een winnaar gekozen.

 

Het grootste deel van de wandelingen is gratis. Meer informatie over de locaties in Nederland en aanmelding is te vinden op http://worldwidephotowalk.com

 

De lijst met deelnemende locaties wordt steeds aangepast, dus bezoek geregeld de website als er op dit moment nog niets georganiseerd wordt bij jouw in de omgeving.

Ik heb zelf een keer meegedaan met de photowalk in Utrecht. Het was een leuke wandeling door de binnenstad waarbij we op wat mooie plekjes werden gewezen.

Related Posts