GearEye, snel je apparatuur compleet

De band tussen (semi)professionals en hun apparatuur is bijzonder: iedere fotograaf kan je vertellen dat er weinig dingen erger zijn dan het verliezen van essentiële spullen. Als je dit herkent dan kan je daar met dit systeem een einde aan maken. Plaats de RFID GearTag op je spullen, en voilà! Alles in je tas kun je nu gemakkelijk scannen met een simpele tik op je smartphone.

 

GearEye is een slim management systeem voor (semi)professionals, maar ook de amateur kan er zijn voordeel mee doen. Het stelt je in staat om altijd te zien waar je apparatuur is. Zodat je altijd bij je hebt wat je nodig hebt. GearEye is een uniek hulpmiddel voor de kleinste camera tas tot de grootste camera koffer.

 

blockschema_geareyeGearEye app

De GearEye app biedt ook extra functies, zoals aangepaste lijsten voor een bepaald werkproject, zodat je altijd voorbereid bent op elke klus. Daarom kun je de apparatuur organiseren in diverse specifieke groepen, zodat je altijd precies bij je hebt wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt.

 

GearTags

GearEye maakt gebruik van kleine, goedkope, batterijloze RFID lijm GearTags als tracking devices voor je spullen. De GearTags maken gebruik van een krachtige lijm en zijn gemakkelijk aan te brengen op bijna elke ondergrond, zodat je al je apparatuur kunt raggen. RFID is een afkorting van Radio Frequency IDentification, oftewel identificatie met radiogolven. RFID is een methode om van een afstand informatie op te slaan en te lezen van zogenaamde RFID `tags` die op of in objecten zitten.

 

rfidWaarom RFID GearTags:

  • GearTags zijn duurzaam en langdurig.
  • GearTags hebben geen batterijen nodig.
  • GearTags zijn dun en makkelijk te bevestigen.
  • Lage kosten per GearTag.
  • Verschillende formaten van GearTags mogelijk.

 

Heeft dit je interesse dan kun je als Early-bird instappen bij dit Kickstarter project (vanaf $129,-). Aan het instappen bij een start-up zijn risico’s verbonden.

 

Check Youtube voor een leuke video over GearEye door de uitvinder.

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *